Universeel Leren

Universeel Leren

Hét e-learning platform voor online ondernemers!

“Stop being afraid of what could go wrong, start being excited of what can go right

Tony Robbins

Het enige platform wat je nodig hebt.

Het Universeel Leren e-learning platform is ontstaan uit de behoefte van 3 online ondernemers die niks lievers wilden dan een zorgeloze en veilige online omgeving te hebben voor hun trainingen en cursussen. Een online leerplatform wat je niet langer met allerlei losse tools en plugins aan elkaar hoeft te knopen. Door de krachten te bundelen en te investeren in gespecialiseerde software werd het mogelijk om deze droom waar te maken. En zie hier, Universeel Leren is nu ook beschikbaar voor jou!

Met het Universeel Leren e-learning platform kun je oa:

Onbeperkt aantal cursussen/trainingen aanmaken

Video’s embedded vanuit Vimeo/YouTube

Bestanden uploaden

Test/quizzen afnemen

Contentdripping toepassen

Interactieve video’s toevoegen

Enquetes/opdrachten klaarzetten

Certificaten uitdelen

En nog veel meer…

“Learing is MORE effective when it’s ACTIVE, rather then a passive process.”

Kurt Lewin

Start vandaag nog met het delen van je kennis!

Universeel Leren Basis

Do It Yourself
1000 eenmalig + €75 per maand
 • Inclusief online training
 • Onbeperkt aantal cursussen/trainingen
 • Onbeperkt aantal deelnemers
 • Onbeperkt gebruik van ALLE leermogelijkheden
 • Voorzien van SSL beveiliging
 • Volledig AVG Proof

Universeel Leren Extra

Done For You
1450 eenmalig + €75 per maand
 • Alles uit Basis plus:
 • Logo en huisstijlkleuren instellen
 • 1 training voorzien van 20 lessen (denk aan: video, werkboek, forum enz...)

Op zoek naar maatwerk.
Neem dan contact op.

Universeel Leren Training

Done With You
550 eenmalig
 • 1:1 training van 3 uur
 • Op locatie (Zwolle, Utrecht of Boekel)
 • Je gaat aan de slag met de inrichting van je eigen online training.

Wat gebeurt er na aanmelding?

1. Je krijgt binnen drie werkdagen toegang tot het e-learning platform en je kunt direct aan de slag.
2. Je krijgt toegang tot een online training, zodat je precies weet hoe jij je e-learning platform in kunt richten.
3. Je krijgt toegang tot onze helpdesk voor vragen.

Wat klanten zeggen...

Paula Snippe
paulasnippe.nl

De beslissing om voor Universeel Leren te gaan was vrij snel gemaakt. Zowel de visie van Universeel Ondernemen en het feit het een coöperatie is spraken mij erg aan. Het alternatief was namelijk om zelf een omgeving te laten bouwen en die te laten draaien op mijn website bijvoorbeeld. Dat is veel duurder, onbetrouwbaarder, minder veilig, minder professioneel.

Ik denk dat het mijn programma Moms in Business een vliegende start heeft gegeven. Ik weet natuurlijk niet hoe het was gegaan als ik voor een alternatief had gekozen, maar ik heb het idee dat ik een flink aantal tussenstappen heb overgeslagen door er direct voor te kiezen om voor Universeel Leren te gaan.

Mijn programma heeft nu een professionele uitstraling en is prettig in gebruik. Ook van mijn deelnemers krijg ik er veel complimenten over. Ik werk er nu een jaar mee naar alle tevredenheid. De leeromgeving bevalt erg goed!”

“An investment in knowledge pays the best interest.”

Benjamin Franklin

Het Universeel Leren e-learning platform draait op de wereldwijd geprezen software Moodle. Met inmiddels meer dan 130 miljoen gebruikers staat Moodle absoluut aan de top van solide Learning Management Systemen (LMS). De software is open source waardoor wereldwijd de beste ontwikkelaars zich inzetten voor de toekomst van het systeem. Hierdoor zijn wij dus ook zeker van de toekomst van ons Universeel Leren e-learning platform.

UPLearning is de ontwikkelingspartner die wij achter Universeel Leren van Universeel Ondernemen hebben staan. Dé partner voor Moodle in Nederland. UPLearning heeft een grote expertise in het bouwen van e-learning omgevingen en mag dan ook trots zijn op klanten als KLM, Belastingdienst en Philips in hun bestand. En wij zijn dan ook heel trots dat Universeel Ondernemen daar nu ook tussen staat. Met een solide partner als UP kunnen wij het mogelijk maken om Universeel Leren snel door te ontwikkelen voor onze klanten.

Veel gestelde vragen

Nee, je kunt zoveel trainingen aanmaken als je wilt en zoveel deelnemers als je wilt toelaten. De prijs blijft hetzelfde.

Wij hanteren een opzegtermijn van 1 maand. Daarna zal je abonnement stoppen en zullen wij je account inclusief alle inhoud verwijderen.

De e-learning omgeving is volledig AVG proof en ISO gecertificeerd.
Let wel, wij kunnen niet instaan voor de veiligheid die deelnemers zelf moeten waarborgen tav hun inloggegevens. Om dit af te dekken bieden wij vanuit Universeel Ondernemen een standaard verwerkersovereenkomst aan die je als ondernemer met jouw deelnemers kunt afsluiten

Wij hebben de intentie dit platform elk jaar door te ontwikkelen. Dit zullen we doen aan de hand van de behoefte van onze afnemers. Dus het aangeven van nieuwe features is zeker mogelijk. Stuur dan een e-mail naar: helpdesk@universeelondernemen.nl

Het platform wordt zeer goed gehost bij onze ontwikkelingspartner UPLearning. Toch kan er onverhoopt een keer een korte storing plaatsvinden, want het internet blijft het internet. Dit zal dan ook zo snel mogelijk en vakkundig worden opgelost.

Jazeker, je kunt bij ons op aanvraag een live workshop (1 op 1 of in groepsverband) bijwonen waarbij 1 van onze professionals het platform samen met jou doorneemt.

Heb je een groot netwerk en zou je graag ons e-learning platform daarin willen wegzetten en een samenwerking met ons aangaan? Neem dan contact met ons op via info@universeelondernemen.nl