Team Universeel Ondernemen

bij bij blog UVO

Genoten, wat een heerlijke dag!

De eerste kennismaking, op een prachtige locatie met een geweldig team. Wat was het goed om te voelen dat het klopt. Op 24 juli is de Coöperatie Universeel Ondernemen opgericht, een coöperatie voor en door ondernemers die online werken. Het groeit ongelooflijk snel het basis team is uitgebreid met twee prachtige ondernemers Corrie Reijngoud en Nicole van Zetten. Zij gaan zich zelf natuurlijk ook nog persoonlijk aan je voorstellen.

Wij zijn onderweg.

Met een team wat gaat voor GOUD.
Een nieuwe manier van ondernemen, die energetisch klopt en het is heel bijzonder om te zien hoe op een vanzelfsprekende manier iedereen zijn natuurlijke rol pakt. Vanuit zijn, persoonlijke talenten, skils en de rol die bij de persoon past afgestemd op wat de situatie vraagt. De volgende stap is dan logisch en klopt, er ontstaat een diep weten vanuit voelen. Het team staat als een huis en wat zijn wij blij met jullie Nicole en Corrie.

Als team gaan wij voor goud en duurzaamheid, het beste voor onze klanten, het beste voor onszelf. De beste producten ontwikkelen en delen en die steeds opnieuw verbeteren.

Deze week lanceren we een nieuw product, een website zoals deze nog nooit gelanceerd is. Inclusief groene hosting, want voor iedere website wordt een boom geplaatst.

Testklanten gezocht

Ben jij opzoek naar een nieuwe website dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zoeken testklanten. Enthousiaste ondernemers die ons feedback willen geven op het product en het proces. Samen optimaliseren, bijstellen en daarna groots wegzetten in de wereld.

Een lieve groet, namens het bestuur

Petra van Haandel

 

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest