Oprichting Coöperatie

37930194_873496366181837_889222645915058176_n

Successen mag je vieren!

En dat heb ik deze week dan ook met deze 2 fantastische dames gedaan.

Afgelopen dinsdag hebben wij namelijk onze handtekening gezet bij de notaris voor de oprichting van een nieuw bedrijf! WHOOOOP

Zo ontzettend gaaf.

De Coöperatie Universeel Ondernemen is nu echt een feit.
Onze missie is om ondernemers te verbinden en veel meer de samenwerking op te zoeken, zodat je het niet meer allemaal alleen hoeft te doen.

En het eerste probleem wat wij hebben getackeld is de grote vraag van online ondernemers naar een goede leeromgeving. Een online leerplatform wat je niet langer met allerlei losse tools en plugins zelf aan elkaar hoeft te knopen en waarbij je bij elke update weer je vingers kruist of er niks kapot gaat.

Waarom investeren in de bouw van een duur platform, of zelf iets knutselen, als je als ondernemers samen een professioneel online platform kunt delen? Juist door onze krachten te bundelen en te investeren in gespecialiseerde software werd het mogelijk om deze droom waar te maken en voor iedereen de toegang tot een stabiel en volledig AVG-proof platform te realiseren.

En zie hier de Universeel Leren Academie is geboren!

De Academie van Universeel Ondernemen draait op de wereldwijd geprezen software Moodle. Met inmiddels meer dan 130 miljoen gebruikers staat Moodle absoluut aan de top van solide Learning Management Systemen (LMS). Van interactieve video tot aan virtual classrooms.

De ontwikkelingspartner die wij hebben uitgekozen voor de Academie is UPlearning. Met klanten als KLM, Belastingdienst, CBS en Philips in hun portfolio zijn wij natuurlijk retetrots dat Universeel Ondernemen nu ook in dat rijtje mag staan haha

We draaien inmiddels al in de beta-versie met 5 klanten en vanaf september gaan we het grootser lanceren. Mocht je dus al een poosje stoeien met hoe moet ik het voor elkaar boksen om mijn programma online te krijgen, zoek dan niet langer. Universeel Leren staat voor je klaar om direct je content in te zetten.

Mocht je meer willen weten stuur dan even een DM. We geven al demo’s aan geïnteresseerden en tot 1 september hanteren we nog een aanbieding om in te stappen.

Het is zo gaaf als je samen met andere ondernemers grootse dingen kunt doen. Dat het moeiteloos gaat en grote stappen zo gezet zijn. Dat is echt iets wat ik iedereen gun! Janske en Petra jullie zijn toppers en ik ben megatrots op wat wij aan het wegzetten zijn en wat de impact hiervan zal zijn.

Kirsten Boersma

Internetmarketingstudio.nl

 

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest