Over ons

[et_pb_section bb_built=”1″ admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Universeel Ondernemen” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Universeel Ondernemen is een coöperatie. We dienen een gemeenschappelijk ondernemersbelang. Door ons high qualityonline platform te delen met bedrijven, ontstaan er nieuwe vormen van samenwerken, verbinden en inspireren. Ondernemers zien hun eigen en elkaars creatiekracht, gunnen elkaar het beste, versterken elkaar en groeien samen verder. En dat geeft ons energie.

Het dagelijks bestuur van Universeel Ondernemen wordt gevormd door:

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label=”Rij”][et_pb_column type=”1_4″][et_pb_image admin_label=”Afbeelding” src=”https://universeelondernemen.nl/wp-content/uploads/2018/09/Schermafbeelding-2018-09-14-om-08.43.14.png” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” sticky=”off” align=”left” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” force_fullwidth=”off” animation=”left” /][/et_pb_column][et_pb_column type=”3_4″][et_pb_text admin_label=”Petra” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Petra van Haandel
“Samen ben je zoveel krachtiger”

Petra van Haandel is initiatiefnemer van Universeel Ondernemen. Met ruim dertig jaar ondernemerservaring leeft en werkt zij in vrijheid en vanuit haar hart.

“Zet mensen bij elkaar en ze zijn tot grootse dingen in staat. Samen kun je meer voor elkaar en voor anderen betekenen. Ben je steviger naar grote partijen. Kun je producten inkopen waarvan je de kosten in je eentje niet kunt dragen. Heb je een groter bereik. Kun je voor elkaar waarnemen bij ziekte of vakantie. Kun je je eigen elkaars talenten benutten en laten groeien. Een coöperatie is gebundelde ‘samenkracht’ vanuit gelijkwaardigheid. Bij Universeel Ondernemen delen we zo samen een professioneel online platform van hoogwaardige kwaliteit, delen we in de winst en ondersteunen we elkaar.

Toen ik begon met online ondernemen, verloor ik veel tijd en energie aan het leren begrijpen en beheersen van de techniek erachter. Dat was niet wat ik voor ogen had. Ik wil geen geknutsel en houtje-touwtje-oplossingen, ik wil een professionele online omgeving van hoge kwaliteit, waarin ik dicht bij mijn eigen passie kan blijven. Door de coöperatie als ondernemingsvorm is zo’n platform nu binnen het bereik van iedere ondernemer.”

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label=”Rij”][et_pb_column type=”1_4″][et_pb_image admin_label=”Afbeelding” src=”https://universeelondernemen.nl/wp-content/uploads/2018/09/Schermafbeelding-2018-09-14-om-08.43.22.png” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” sticky=”off” align=”left” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” force_fullwidth=”off” animation=”left” /][/et_pb_column][et_pb_column type=”3_4″][et_pb_text admin_label=”Janske” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Janske van Eersel
“Het moet wel kloppen”

Janske van Eersel is psycholoog en onderzoeker op het gebied rouwen om baanverlies. Zij houdt van groei en ontwikkeling en van nieuwe dingen.

“Als psycholoog begeleidde ik mensen met baanverlies aanvankelijk uitsluitend face-to-face. Mijn dagen waren gevuld met afspraken. Sommige onderdelen van de begeleiding, zoals oefeningen, zette ik bij veel cliënten in. Een mix van online begeleiding (zodat ik niet elke keer dezelfde oefening weer hoefde uit te leggen) en persoonlijke gesprekken bleek veel efficiënter. En omdat ik met deze vorm van coaching geld en tijd kon besparen, creëerde ik meteen ruimte om wetenschappelijk onderzoek te kunnen doen naar werkverlies. Zonder afhankelijk te zijn van externe financiering. Ik zocht hiervoor een betrouwbaar, veilig en professioneel online platform. Zo kwam ik in aanraking met Petra.

Voor online begeleiding is het ongelooflijk belangrijk dat je kunt beschikken over een hoogwaardig, veilig en betrouwbaar online platform. Je werkt immers met privacygevoelige gegevens. Voorwaarde is ook dat het in die online omgeving makkelijk werken is, zowel voor jou als coach als voor je cliënten. Dit platform heeft het allemaal. Ik zie in Universeel Ondernemen een geweldige kans om e-learning naar een hoger level te brengen. Er is zoveel meer mogelijk! Verder wordt de wereldverbeteraar in mij er erg blij van dat we met Universeel Ondernemen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de kans kunnen geven om mee te doen. Universeel Ondernemen nodigt uit om verbindingen te maken. Als onderzoeker kan ik hierbij anderen helpen die maatschappelijk relevant onderzoek willen doen. Hoe creëer je daarvoor de ruimte? En hoe zet je je onderzoeksresultaten in de markt?”

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label=”Rij”][et_pb_column type=”1_4″][et_pb_image admin_label=”Afbeelding” src=”https://universeelondernemen.nl/wp-content/uploads/2018/09/36578811_849027048628769_1165045729132019712_n.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” sticky=”off” align=”left” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” force_fullwidth=”off” animation=”left” /][/et_pb_column][et_pb_column type=”3_4″][et_pb_text admin_label=”Kirsten” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Kirsten Boersma
“Ask what makes you come alive and go do it”

Als online marketeer helpt Kirsten Boersma online ondernemers beroemd te worden, fans voor het leven te hebben en een fijne omzet te draaien.

“Mijn drie passies zijn muziek, duurzaamheid en online marketing. Die zijn meer met elkaar verbonden dan je misschien denkt! Muzikanten gaan uit van zichzelf en hun eigen creatiekracht, ze maken de muziek die zij willen maken. Ondernemers daarentegen – vooral online ondernemers – hebben soms de neiging om van zichzelf weg te gaan en zich te verliezen in trucs, quick fixes en snelle oplossingen om omzettargets te halen. Ik geloof daar niet in. Ik geloof in ‘soul aligned business’: in authenticiteit en staan voor een aanbod/product dat bij jou past. En in opbouwen van duurzame relaties met je klanten en fans, waarbij niet de omzet, maar het best mogelijke resultaat je drijfveer is. Als je marketing zo benadert, levert dat een heel andere strategie op en werk je aan een futureproof bedrijf.”

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label=”Rij”][et_pb_column type=”1_4″][et_pb_image admin_label=”Afbeelding” src=”https://universeelondernemen.nl/wp-content/uploads/2018/09/03vk.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” sticky=”off” align=”left” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” force_fullwidth=”off” animation=”left” /][/et_pb_column][et_pb_column type=”3_4″][et_pb_text admin_label=”Corrie” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Corrie Reijngoud

Corrie Reijngoud is ondernemer, TriA© trainer en coach en al 15 jaar actief bezig om mensen meer te laten verbinden met de natuur en de kracht in hen zelf.

“Als pionier op gebied van het coachen in de natuur ben ik op verschillende gebieden actief geweest. Ik merkte dat mijn klanten buiten meer in  verbinding kwamen met hun essentie, dan binnen op een stoel tussen 4 muren. De natuurlijke omgeving en de beweging brengen ontspanning en activeren de daadkracht en zelfregie. In de natuur is altijd alles goed zoals het is en daar wordt je als vanzelf mee ‘besmet’. Hierdoor wordt accepteren en loslaten gemakkelijker. Begeleiding van mensen is buiten veel eenvoudiger en ‘luchtiger’, voor zowel de coach als de klant.

Ik word heel blij, wanneer professionals hun activiteiten combineren met een wandeling. Gelukkig is deze groep in Nederland en België groeiende, zoals de club TriA© wandelcoaches. Op dit moment ligt de focus op het opleiden en support bieden aan coaches om in ‘groen coachingsland’ hun mooie werk veelvuldig te kunnen doen.

Als ondernemer maar ook als natuurfreak kwam ik er al snel achter, dat al dat technisch geneuzel niet echt mijn ding was. En dat verspreiding en het bereik van de ‘groene boodschap’ sneller ging met online activiteiten. Voor mij is Universeel Ondernemen dan ook de perfecte plek om het ondernemen gemakkelijker te maken en nog meer mensen te ‘besmetten’ met de positieve effecten van de natuur. Met elkaar en met meer gemak sterker in je schoenen staan.”

 

 

 

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]