Universele Website

Universele Website

Dé website voor online ondernemers!

Knowledge is of no value unless you put it into practice”

Anton Chekhov

Het enige website platform wat je nodig hebt.

De Universele Website is ontstaan uit de behoefte van 3 online ondernemers die niks lievers wilden dan een zorgeloze en veilige website te hebben waarin de techniek geen obstakel meer is en online verkopen binnen handbereik liggen. Een website welke je niet langer zelf met allerlei losse tools en betaalde plugins aan elkaar hoeft te knopen en bij elke update maar weer af moet wachten of alles nog werkt.

Door onze krachten te bundelen en te investeren in een kant en klaar platform werd het mogelijk om deze droom waar te maken. En zie hier, de Universele Website is nu ook beschikbaar voor jou!

Deze basis website kun je geheel naar eigen smaak en wens inrichten, door jouzelf of een professional

Met de Universele Website heb jij:

Het technisch dik voor elkaar…

Snelheid

Niks zo vervelend als een website die niet snel laadt. Daar hoef jij je geen zorgen over te maken!

Responsive

Op alle apparaten past de site zich feilloos aan zodat jouw potentiële klanten altijd gemakkelijk op jouw website kunnen.

Veilig (SSL)

Alle informatie die via jouw website wordt verstuurd is volledig veilig afgeschermd. Dit is te zien aan het groene slotje naast de url.

Groene Hosting

Servers draaien natuurlijk 100% van de tijd en dit kost energie. Daarom hebben wij gekozen voor Natuurlijk Hosting met volledig klimaatneutrale hosting door groene stroom en CO2 compensatie in samenwerking met Trees4all.

Back-ups

Heb je per ongeluk iets verwijderd wat met geen mogelijkheid meer terug te halen is? Geen zorgen, er worden meermaals per dag back-ups gemaakt die gratis teruggezet kunnen worden.

Updates

Maandelijks worden updates doorgevoerd aan jouw website zodat deze veilig blijft en de techniek altijd up-to-date is!

Een online marketing machine…

Jouw stijl

Van logo tot kleuren en van foto’s tot video’s. Je hele site is volledig aanpasbaar naar jouw stijl.

Marketing templates

Altijd al willen weten hoe je het beste jouw salespage kunt opzetten of een opt-in voor e-book moet vormgeven in je site? Dit is niet meer nodig.
Met 1 druk op de knop beschik jij over dé marketingtemplates van onze expert en partner Kirsten Boersma (Internet Marketing Studio)

AVG Ready

Alles wat je technisch nodig hebt om aan de AVG te voldoen staat al voor je klaar.  Je hoeft het enkel in te vullen, wat met de handige trainingsvideo’s absoluut gaat lukken!

Visueel aanpassingen maken

Al je pagina’s kun je zelf gemakkelijk aanpassen door de visuele pagina bouwer. Of je nu een blog of een salespage maakt, je bent nergens aan gebonden. The sky is the limit! Om je snel op weg te helpen hebben we al pagina’s voor je klaarstaan. Als je wijzigingen maakt zie je dit direct visueel gebeuren.

SEO Ready

Je kunt direct aan je slag om je website goed vindbaar te maken voor Google met de tools die al voor je klaarstaan. Daarnaast bieden we in ons e-learning platform, voor alle klanten een gratis online training: SEO optimalisatie!

Online verkopen binnen handbereik…

Shop module

SHOP MODULE

Of je een dienst, één of 100 producten verkoopt, het is jouw feestje! Met de shop module kun jij direct aan de slag om je producten in jouw online winkel te zetten.

Betalingen

Betalingen

iDeal, PayPal, incasso, CreditCard, enz... Jij wilt de beste opties bieden aan jouw klanten om vloeiend bij jou af te kunnen rekenen. Of je nu eenmalige betalingen ontvangt of aan de slag wilt met abonnementen. Door een koppeling met Mollie ben jij voorzien!

Custom bedankpagina's

Custom bedankpagina's

Laat een klant direct zien wat ze kunnen verwachten na aankoop, door een custom bedankpagina te tonen. Daarnaast bieden aparte bedankpagina's de mogelijkheid om deze via pixels te meten, zodat je je Facebookmarketing beter kunt optimaliseren.

Custom e-mails

Custom e-mails

Communicatie in jouw eigen tone of voice is één van de belangrijkste dingen die je kunt doen als ondernemer. Daarom kun je zelf alle e-mails die uit de shop komen volledig customizen, zodat jij jouw klant 100% het vertrouwen geeft dat het goed komt.

Facturatie

Facturatie

Direct een mooie factuur nadat een klant heeft besteld? Dat kan! Ons platform koppelt met jouw Moneybirdaccount, zodat er na een bestelling direct een factuur in jouw huisstijl naar de klant gaat.

En nog veel meer…

Zoals koppelingen met Active Campaign, Mailchimp, DRIP enz…

Deze basis website kun je geheel naar eigen smaak en wens inrichten, door jouzelf of een professional

Start vandaag nog met jouw online zichtbaarheid

Universele Website Basis

Do It Yourself
750 eenmalig + €50 per maand
  • 1 domeinnaam
  • Onbeperkt aantal e-mailadressen
  • Inclusief online training
  • Maandelijkse back-ups/updates
  • Online shop
  • Paginatemplates om snel op weg te zijn
  • Inclusief online training waarin je leert hoe je jouw website kunt inrichten.

Op zoek naar maatwerk.
Of wil je de inrichting van je website uitbesteden aan ons?

Neem dan contact op.

Universele Website Training

Done With You
550 eenmalig
  • 1:1 training van 3 uur
  • Op locatie (Zwolle, Utrecht of Boekel)
  • Je gaat aan de slag met de inrichting van je eigen website

Wat gebeurt er na aanmelding

1. Je krijgt na je aanmelding een vragenlijst toegestuurd met een aantal vragen over gewenste domeinnaam ed.
2. Binnen 3 werkdagen staat je website klaar, deze ziet er exact uit als de demo
3. Er staat een online training voor je klaar, zodat je precies weet hoe jij je website in kunt richten
4. Je krijgt toegang tot onze helpdesk voor vragen.

Marloes Middel
deinspiratiegever.nl

“Het werken met een website van Universeel Ondernemen is een verademing. Er staat in de basis al zoveel klaar, waardoor je heel snel en gemakkelijk een prachtige website kan bouwen.

Bovendien is er technische ondersteuning als je er niet uitkomt. Ze reageren snel, waardoor je als ondernemer niet eindeloos tijd hoeft te verliezen aan technische ongemakken. De training om een website te bouwen is ook goed te volgen, als je die nodig hebt.

Ik ben blij dat ik gekozen heb voor een website van Universeel Ondernemen, vanwege de techniek EN de klantgerichtheid.”

“It’s amazing what we can accomplish if we’re in it together.”

De Universele Website draait op de wereldwijd geprezen software WordPress. Met inmiddels meer dan 60 miljoen gebruikers staat WordPress absoluut aan de top van solide website systemen. De software is open source waardoor wereldwijd de beste ontwikkelaars zich inzetten voor de toekomst van het systeem. Hierdoor zijn wij dus ook zeker van de toekomst van onze Universele Website.

Natuurlijk Hosting & Security is de partner die wij achter de de Universele website hebben staan voor stabiele hosting en veiligheid. Dé partner voor groene hosting in Nederland. Voor elke nieuwe klant planten zij een boom en compenseren ze CO2 in samenwerking met Trees4all. Trees for All is de enige stichting in Nederland mét CBF keur waar compensatie mogelijk is in duurzame bos projecten. De projecten hebben een economische, ecologische en sociale meerwaarde voor de samenleving en dragen bij aan een gezonder klimaat.

Veel gestelde vragen

Wil je liever het vullen van je site uitbesteden? Geef dit dan bij ons aan, we hebben een team van professionals voor je klaar staan!

Jazeker! Als je op dit moment al een website hebt draaien en je wilt aan de slag met de Universele Website, dan zetten wij deze voor je klaar op een test-omgeving. Zodra je tevreden bent zetten we je nieuwe website over. Geen extra kosten.

Dan bieden wij online trainingsvideo’s aan of je hebt de mogelijkheid om support te krijgen via support@universeelondernemen.nl

Als je gebruik maakt van de mogelijkheid om online te verkopen dan betaal je enkel de transactiekosten via jouw eigen Mollie account. De technische koppeling die wij leveren is inbegrepen.

En als je gebruik wilt maken van de koppeling met Moneybird dan zijn er aan jouw Moneybird account abonnementskosten verbonden. De technische koppeling die wij leveren is inbegrepen.

Wij hanteren de wettelijke termijn van 14 dagen bedenktermijn. Als je in die periode niet tevreden bent, dan zullen we je investering terugboeken en je website offline halen.

Wij hanteren een opzegtermijn van 1 maand na één jaar lidmaatschap. Na de opzegtermijn zal je abonnement stoppen. Wil je je website met je meenemen dan kan dit op aanvraag.

Wel is het zo dat je vanaf dat moment zelf zorg moet dragen voor de kosten van alle plugins, back-ups en het updaten van je website (+-/ €750 op jaarbasis). Ook heb je dan geen toegang meer tot alle toekomstige features en marketing templates die wij toevoegen aan ons platform.

Jazeker, je kunt bij ons op aanvraag een live workshop bijwonen waarbij 1 van onze professionals het platform samen met jou doorneemt.

Wij hebben de intentie dit platform elk jaar door te ontwikkelen. Dit zullen we doen aan de hand van de behoefte van onze afnemers. Dus het aangeven van nieuwe gewenste functies is zeker mogelijk.

Jazeker. Wij willen graag het beste platform bieden voor onze klanten dus heb je een plugin die zeker niet mag ontbreken laat het ons weten. Dan gaan wij deze testen op compatibiliteit en als alles goed is kunnen wij deze opnemen in het pakket.

Het platform wordt zeer goed gehost bij onze partner Natuurlijk Hosting. Toch kan er onverhoopt een keer een korte storing plaatsvinden, want het internet blijft het internet. Dit zal dan ook zo snel mogelijk en vakkundig worden opgelost.

Heb je een groot netwerk en zou je graag ons website platform daarin willen wegzetten en een samenwerking met ons aangaan? Neem dan contact met ons op via info@universeelondernemen.nl